Дъщерята на Боян Петров ще присъства на премиерата на филма „Отново съм

...
Дъщерята на Боян Петров ще присъства на премиерата на филма „Отново съм
Коментари Харесай

Дъщерята на Боян Петров ще присъства на премиерата на филма „Отново съм тук“

Дъщерята на Боян Петров ще участва на премиерата на кино лентата „Отново съм тук“


На 29 ноември е премиерата на кино лентата „Отново съм тук“ в границите на „ Киномания „, оповестяват от екипа на продукцията. Лентата ще има две прожекции от 18:00 и 20:30 ч. След тях ще бъде показан и екипът. За събитието, от Швейцария, идва дъщерята на Боян Петров, която също взе участие в „Отново съм тук“.
„Този филм е доста специфичен за мен. Той дава опция повече хора да се допрян до това, което беше татко ми“, казва  Те я.


До момента филмът е селектиран на няколко интернационалните фестивала в Италия, Германия, Испания, Чехия, Румъния и Дания.

Както писа Българска телеграфна агенция, продукцията към този момент завоюва наградата  City of Bolzano Golden Gentian Prize  за най-хубав проучвателен и авантюристичен филм от 69-ото издание на филмовия фестивал в Тренто, Италия.

Оператор е  Красимир Андонов . Сценаристи са Поли Генчева и Нина Алтъпармакова. Монтажът е на Нина Алтъпармакова и Михаил Дервенски. Музиката е на Георги Стрезов. Звукът и аудио миксът са на Валерия Крачунова и Иван Андреев, постпродукция, цветни корекции и супервайзър – Тодор Г. Тодоров.

Две фото изложения подгряват премиерата. До 22 ноември в пространството пред кино „Кабана“ до НДК галерия показва част от участниците и локациите във кино лентата. Между 22 ноември и 6 декември в градината на „Кристал“ друга галерия ще покаже фрагменти и фотографии от персоналния списък на Боян Петров.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР